Столичният общински съвет (СОС) ще разгледа в рамките на следващото

...
Столичният общински съвет (СОС) ще разгледа в рамките на следващото
Коментари Харесай

Председателят на СОС Цветомир Петров предлага промени в съставите на общински структури

Столичният общински съвет (СОС) ще прегледа в границите на идващото съвещание (четвъртък) няколко оферти на ръководителя Цветомир Петров по отношение на промени в съставите на структури, основани с решения на съвета. Това осведомиха от пресцентъра на СОС. 

Оттам показват, че по устав за членове могат да бъдат избирани сегашни общински съветници. Председателят на СОС изрази вяра, че сътрудниците му ще поддържат предложенията за промени, защото по думите му работата на тези структури не търпи повече отсрочване. 

Първата смяна ще бъде в Управителния съвет на Фондация „ София – Европейска столица на спорта “, която подкрепя спортното развиване на софиянци и разпространява спорта в градски условия. За членове на новия УС на Фондацията се оферират съветниците Димитър Шалъфов, Христо Копаранов и Димитър Петров от ПП-ДБ-СС; Георги Георгиев  Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо обучение и е бил юрист към Софийска и Татяна Георгиева от ГЕРБ-СДС; Иван Таков и Николай Велчев от БСП; Ивайло Йонков от „ КОД  КОД Консервативно обединяване на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин водач е някогашният “; Пламен Даналиов от Има Такъв Народ, самостоятелният Венци Стойчев, както и зам.-кметът по финанси Иван Василев.

За ръководител на комисията, която ще следи спазването на Наредбата за гробищните паркове, се предлага общинският консултант от ПП-ДБ-СС Веселин Калановски. В състава ѝ влизат още Димитър Вучев /ГЕРБ-/, Иван Виделов //,  Карлос Контрера // и самостоятелният Красимир Гълъбов. „ Това е извънредно значим орган, защото и кметът на София пое ангажимент за една година да възстановим средата на местата за покой, занемарявани в продължение на 30 години. С общи старания можем доста по-бързо да променим местата, на които отдаваме заслужена респект към своите близки “, разяснява ръководителят на СОС.

Промени ще има в състава на съвета по Програмата на Столична община за финансово подкрепяне на фамилии и двойки с репродуктивни проблеми, нуждаещи се от инвитро процедури с донорски яйцеклетки. Новите членове се планува да бъдат: доктор Антон Койчев /ГЕРБ-/, Диана Тонова //, Марта Георгиева и Пламена Терзирадева-Велкова от „ ПП-ДБ-СС “, както и Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и от „ “.

Нови членове ще има и в УС на „ Асоциацията за развиване на София “ – и Цветелина Симеонова – Заркин от „ ПП-ДБ-СС “, и Мирослав Боршош от ГЕРБ-, Войслав Тодоров от, Вили Лилков от „ КОД  КОД Консервативно обединяване на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин водач е някогашният “, самостоятелният консултант Севделина Петрова и зам.-кмета по просвета Яна Генова.

Съветниците ще одобрят ново управление и на Общинския съвет по наркотични субстанции. За ръководител на тази конструкция се предлага от, а за заместници Саад Алуани от „ ПП-ДБ-СС “ и зам.-кметът по обществени действия Надежда Бачева.

Съветът по сигурност на придвижването на децата в София, който реализира общинска политика за запазване здравето и живота на децата като участници в пътното придвижване, ще има нов ръководител – зам.-кметът по превоз Илиян Павлов. За членове на Управителния съвет на Съвета по сигурност на придвижването се оферират и съветниците Димитър Шалъфов / ПП-ДБ-СС/,Ваня Тагарева /ГЕРБ-/ и Еньо Савов //.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР