Столичният общински съвет (СОС) ще проведе днес, от 10:00 часа,

...
Столичният общински съвет (СОС) ще проведе днес, от 10:00 часа,
Коментари Харесай

Столичният общински съвет ще проведе днес последното си заседание за 2022 година

Столичният общински съвет (СОС) ще организира през днешния ден, от 10:00 часа, последното си постоянно съвещание за 2022 година. Дневният ред е оповестен на уеб страницата на Съвета.

Общинските съветници ще прегледат план-сметка за дейностите по събиране, транспортиране, неутрализиране в депа или други уреди на битовите боклуци и за поддържане на чистотата на териториите за публично прилагане за 2023 година, както и размера на таксата за битови боклуци за жилищни и нежилищни парцели на предприятия и жители за 2023 година.

В дневния ред е актуализация на бюджета на Столична община за 2022 година. Съветът ще разиска и отлаганата към този момент няколко пъти Наредба за основаване на зони с ниски излъчвания на нездравословни субстанции в атмосферния въздух на територията на Столична община.

Градският парламент се чака да утвърди още план за профилиран обстоен организационен проект за трасе и метростанции на отклоняване от третата метролиния през кв. „ Слатина “ до кв. „ Младост 1 “, както и обвързваните с него промени на проекта за регулация и одобрение на план-схеми на мрежите и оборудванията на техническата инфраструктура към него.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР