Столичният общински съвет (СОС) е малкият парламент и там имаме

...
Столичният общински съвет (СОС) е малкият парламент и там имаме
Коментари Харесай

Деян Николов: Влизам в СОС, след 4 г. пак ще се кандидатирам за кмет и ще спечеля

Столичният общински съвет (СОС) е дребният парламент и там имаме потребност от мощна група, тъй че за мен е отговорност да основа такава група. Ние влизаме там с ясната цел след четири години още веднъж да се кандидатирам за кмет на София и този път да успеем да спечелим. Това сподели в „ Тази заран “ Деян Николов, който беше претендент за кмет на столицата от „ “.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 1087
По думите му изборната интензивност на тези локални избори е била „ обидно ниска “.

„ Това чисто статистически променя резултатите, тъй като се бориш против най-твърдите ядра на партиите. Срещу купения и следен избор, които надлежно имат по-голяма тежест “, на мнение е Николов.„ Това чисто статистически променя резултатите, тъй като се бориш против най-твърдите ядра на партиите. Срещу купения и следен избор, които надлежно имат по-голяма тежест “, на мнение е Николов.

„ Не може да се самозаблуждаваме и да споделяме, че сме постигнали голям триумф. Резултатите ни са положителни, само че не отлични. Добри са от позиция на това, че до момента в СОС не сме имали група и в случай че вършим относителен разбор с изборите преди четири години, в този момент ще имаме осем души “, сподели той.

По думите му е имало мощна медийна офанзива против „ “, каквато не е имало против никой различен, и по този метод партията е изгубила гласове. Тази офанзива идвала от Американското посолство.

Деян Николов съобщи, че " " ще издигне собствен претендент за ръководител на СОС.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР