Столичният общински съвет ще гласува днес връщането на месечната карта

...
Столичният общински съвет ще гласува днес връщането на месечната карта
Коментари Харесай

Гласуват връщане на месечната карта за градски транспорт за една линия

Столичният общински съвет ще гласоподава през днешния ден връщането на месечната карта за градски превоз за една линия. Предложението може да влезне в действие 15.03.2023 година, откакто бъде гласувано, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Комисията по превоз към Столичния общински съвет към този момент утвърди връщането на картата за една градска линия за наземен превоз и метро. На съвещанието общинските съветници одобриха редица оферти за облекчение на столичани при пътуването им в градския превоз, предоставяне на нови благоприятни условия за напредване и удобства за притежателите на електрически автомобили.

Бе утвърден отчетът на Георги Георгиев и Грети Стефанова по отношение на промени в Наредбата за реда и изискванията за пътешестване с публичния градски превоз на територията на Столична община, с които се възвръща продажбата на транспортния документ карта за една линия наземен превоз и метро за всички пасажери по постоянна и преференциална цена (ученици, студенти, пенсионери, докторанти). /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР