Столичният общински съвет реши площи, в близост до Руското посолство

...
Столичният общински съвет реши площи, в близост до Руското посолство
Коментари Харесай

Преименуват площад и алея в чест на Украйна: СОС

Столичният общински съвет реши площи, наоколо до Руското посолство да бъдат преименувани в чест на Украйна. 

С 33 гласа " за " и 16 " срещу " се преименува алея на " Героите на Украйна, а с 38 гласа " за " от СОС одобриха наименуването на площад " Борис Немцов ", съобщи Нова тв.

Междувременно общинарите взеха решение уикраинското знаме да бъде сложено на фасадата на Столична община. Предложението беше признато с 33 гласа " за ”, 14 " срещу ” и 1 " въздържал се ”.

 

По-рано денем пред постройката на Столична община се организира митинг, проведен от Българска социалистическа партия - София. Голяма част от недоволните са били и симпатизанти на партия " Възраждане ”, предаде  NOVA. 

 

" Нека регионалният шеф да не излиза от границата на своята подготвеност. Това е роля на директно определените от жителите общински съветници ”, сподели ръководителят на СОС Георги Георгиев против решението на регионалният шеф да отхвърли предлагането. 

 

" Имаме някакъв регионален шеф, който по случайност има първи проблясъци на здрав разсъдък. Аз съм тук, с цел да го поддържа ”, сподели един от протестиращите. 

 

" Тук съм, с цел да изразя несъгласието си непознато знаме да бъде сложено на фасадата на Столична община ”, съобщи друга протестираща.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР