Столичният общински съвет отново има избрани заместник-председатели. Те са същите,

...
Столичният общински съвет отново има избрани заместник-председатели. Те са същите,
Коментари Харесай

Общинските съветници избраха заместник-председатели на СОС

С толичният общински съвет още веднъж има определени заместник-председатели. Те са същите, които бяха определени и преди регионалният шеф Вяра Тодева да върне решението поради пропуски в гласуването и процедурата по привикване на събранието - Георги Георгиев, Диана Тонова, Вили Лилков, Севдалина Димитрова и Бойко Димитров.

Заемащите длъжностите са от квотите на ГЕРБ, Българска социалистическа партия, " Възраждане " и " Синя София ".

Текат полемики по какъв начин тъкмо да се организира гласуването на комисиите, дали да се преповтори това от 8 февруари.

ПП–ДБ–СС упорства комисиите да бъдат разпределени съгласно математическа формула и вота на жителите. 

" Ако смятате, че първата политическа мощ, с 23-ма съветници, е ОК да има две от най-малките комисии без огромно отношение към огромните проблеми на града, ние не считаме по този начин ", изясни Васил Терзиев, представен от.

На чуване беше и районният кмет на " Илинден " Емил Бранчевски поради митинг пред общината с искане за неговата оставка. 

А Марта Георгиева от ПП-ДБ-СС изиска Терзиев да анулира позволение за посолството на Русия и дипломат Елеонора Митрофанова в София да се празнува тържествено Деня на бранителя на отечеството. 

Отхвърлен беше отчет на Терзиев по отношение на Участие на районните администрации на Столичната община като водещи сътрудници по планове по процедура " Подкрепа за стабилно енергийно възобновяване на жилищния сграден фонд - стадий II ". 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР