Столичният общински съвет обяви конкурси за управители на ДКЦ 12,17,18

...
Столичният общински съвет обяви конкурси за управители на ДКЦ 12,17,18
Коментари Харесай

Столична община търси управители на 4 ДКЦ-та и два медицински центъра

Столичният общински съвет разгласи състезания за шефове на ДКЦ 12,17,18 и 25, както и на Медицински център 31 – Нови Искър и Дентален център 2.

Кандидатите би трябвало да имат приключено висше здравно или икономическо обучение (магистър по стопанска система и управление), както и спомагателна подготовка по здравен мениджмънт.

Конкурсът ще се организира в два стадия, като след инспекция по допустимост Комисията за номиниране ще разгласява на интернет страницата на Столична община лист с позволените претенденти. Те ще имат 14-дневен период, в който да показват бизнес стратегия за развиването на лечебното заведение, за което аплайват.

На позволените претенденти Комисията за номиниране посредством администрацията на Столична община ще даде шестмесечния промеждутъчен финансов доклад с финансов одит и деветмесечния промеждутъчен финансов доклад, както и последния годишен финансов доклад, отчета на записания инспектор и годишния отчет за активността на сдружението.

Процедурата за номиниране включва два стадия – писмена и джука част, осведомят от СОС.

Минималната позволена оценка за всеки стадий е „ Много добър (4,50) “. Кандидат, получил по-ниска оценка от „ Много добър (4,50) “ на който и да е от стадиите, ще бъде отстраняван от конкурсната процедура, допълват оттова.

Документите за кандидатстване се одобряват в деловодството на Столична община в едномесечен период от датата на издание на обявата за състезанията. 
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР