Столичният квартал Бояна се е разминал на косъм от второ

...
Столичният квартал Бояна се е разминал на косъм от второ
Коментари Харесай

АД в Киноцентъра на новогодишното парти! 15 хиляди души по чудо оцеляха в адско меле и безредици 


Столичният квартал Бояна се е разминал на косъм от второ „ Индиго “ в новогодишната нощ, шише „ България Днес “.

Кошмарната навалица, при която хора се задушавали, припадали и едвам не били стъпкани в тълпата, се разиграла на землището на „ Ню Бояна филмс “. Там се стекли съгласно информация от участвали близо 15 хиляди индивида, които напирали да посрещнат 2024-а на събитието „ Ексе фест “. Сред неговите уредници е и „ високо-рангов “ в последно време нощен клуб в София, обичано място за фотосесии на Лили Иванова.

Стотици посетители са канят да подадат тъжби към Комисията за отбрана на потребителите (КЗП) след многохилядното празненство в Бояна, което се размина по знамение от римейк на нещастието в столичната дискотека „ Индиго “ преди 21 години.

„ Изключително безконтролно отношение към хилядите хора, които избраха да посрещнат празника си при вас! Докато вие се чувствахте в сигурност в бекстейджа и на пултовете, хората, за чиято сигурност носехте отговорност, се задушаваха, припадаха и се бореха, само че не с цел да се доберат до дълго чаканото празненство, а с цел да излязат и да запазят живота си! Абсолютно никакъв ред, цялостно безгрижие за живота на хората, невиждана лакомия, граничеща, с безочливост и безсрамие! С това ще се свързва грандиозното ви празненство, което планирахте от месеци: Истината е, че освен не ви пукаше по какъв начин ще прекарат хората, които оставиха значително пари, с цел да се забавляват на празненството ви, не ви пукаше и за човешките животи, които можеха да бъдат смазани от големите тълпи, които вие допуснахте поради ненаситния си ламтеж за пари! Радвайте се в този момент и пирувайте с парите, които спечелихте на гърба на хиляди разочаровани хора. Слава Богу, че нямаше смъртни случаи, тъй като поради ограниченията ви за сигурност беше прекомерно допустимо “, написа в обществените мрежи Лилия Хаджийска от София. Тя прикани разочарованите и потърпевши да подадат тъжби към КЗП.

„ Аз също моля всички да подадат тъжби към КЗП и да закрият това тъпо заведение! Изключително разочароващо беше всичко, което се случи нощес! Скандално е и съм в шок! Надявам се да спите добре, прегръщайки безумната сума пари, която гушнахте от хората, които ви се доверихме за положителното и радостно прекарване на Нова година, което в последна сметка бе опорочено! Не знам по какъв начин спите умерено след снощната подигравка с нас! “, изля възмущението си и друга участвала на злощастния „ Ексе фест “ - Роберта Митова.

От управата на уредниците споделиха за „ България Днес “, че „ са излезли с публично изказване в обществените мрежи “, само че това се оказа блъф. До публицистичното привършване на броя такова изказване не можа да бъде намерено. „ От мениджмънта на клуба към този момент са се заели с казуса. И се работи с тези хора “, разяснява сбито чиновник на клуба, без да разкрие нищо съответно - с кои хора и какво съответно включва „ работата “. Официалните телефони на Ню Бояна филмс “ не отговаряха. За сметка на това обществените мрежи не престават да бъдат наводнявани от гневни постове на хора, пробвали се да обхванат или излязат от купона в Бояна. Вероятно основателният хейт потегли като лавина от профила на известния инфлуенсър Емил Конрад в обществените мрежи. Той твърди, че по Нова година не е бил в България. Това обаче не му пречи да разгласява пост, в който споделя, че във въпросния клуб не са му разрешили да употребява фенерчето на мобилния си телефон, а Конрад бил доста късоглед и „ не можел да мине и метър “, без да си освети пътя с фенерчето. Пръв откликна Цитиридис, който описа по какъв начин преди време „ се направил на талпа “ и преднамерено паднал по стълбите на клуба, с цел да го съжали някоя госпожица и да си станат близки. На профила на топинфлуенсъра бие най-силна паника друга потребителка с ник нейм ralieh.

Тя се пита дали този нощен клуб не е новото „ Индиго “. „ Снощи достигнахте дъното. Бъдете признателни, че по същинско знамение никой не почина в тълпата. За 15 000 души не видях нито една кола за спешна помощ. Нито един охранител не се впечатли от думите ни, че в шатрите хора припадат и се задушават. Момичета излизаха разплакани и уплашени от шатрите, тъй като изходът е бил блокиран от паднали хора “, разказва невероятната навалица потребителката.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР