Столичният клуб по Бразилско Джу Джицу и Граплинг – Twisted

...
Столичният клуб по Бразилско Джу Джицу и Граплинг – Twisted
Коментари Харесай

SOFIA OPEN Championship - турнир по Бразилско Джу Джицу тази събота

Столичният клуб по Бразилско Джу Джицу и Граплинг – Twisted Jiu Jitsu провежда съревнование за деца, юноши и възрастни по Бразилско Джу Джицу. След петгодишна пауза от шампионати по правилника на IBJJF на територията на София, е време тази традиция да се възобнови. SOFIA OPEN започва с първия си пилотен шампионат на 02.06.2018 (събота).

Домакините са един от най-успешните клубове в Източна Европа по този военен спорт, който набира все по-голяма известност. Със стабилен опит в присъединяване си на европейските шампионати и други по-малки формати, извършени от International Brazilian Jiu Jitsu Federation, те си слагат за цел шампионатите им да бъдат също толкоз прецизно проведени и да дават опция на състезателите да усетят същинско задоволство и мощна спортна тръпка от присъединяване си. Практикуващи бойното изкуство от страната и района ще премерят сили на 2.06.2018, а екип от над 40 души ще се грижи за техническата част към събитието.

SOFIA OPEN ще се организира в залата по Хандбал на Национална Спортна Академия. Мачовете ще се играят на цели шест татамита за по-голямо улеснение и по-бързо протичане на самия шампионат. Награди, предоставени от суперхраните Roobar могат да чакат всички деца и спечелилите от шампионата.

„ Очакваме мощен интерес. Досега има записани към 80 деца и над 150 възрастни участници. Вярваме, че ще се получи забавен шампионат, като ще работим за това IBJJF надпреварите, в които ще има поле за изява както за дребните, по този начин и за възрастните участници в София да се трансфорат в традиция. За да имаме професионален свършек, посредством който да оставим отпечатък, ще работим с известното студио RUBIK, които ще се погрижат и за видео оформлението от шампионата.” споделя един от двамата основни инструктори в академия Twisted Jiu Jitsu – Борислав Кирилов.
Начало на надпреварата:
- Деца: 10:00ч.
- Мъже, дами: 11:30ч.

- На шампионата ще има категории за деца, възрастни (мъже и жени), както и мастерс (за участниците над 35-годишна възраст.):

Категории мъже: 64кг, 70кг; 76кг; 82,3кг; 88,3кг; 94,3кг; 100,5кг ; 100,5+кг; (всички категории са с включена униформа (Ги + Колан) и се мерят директно преди срещите
Категории дами: две обединени категории - до 55кг и над 55кг

Таксата за присъединяване: Деца и Юноши – 15лв ; Мъже и дами – 40лв;
Краен период за записване: 31 май 2018г.

- Мястото, на което можете да изпращате своите поръчки: https://twistedjiujitsu.com/turniri/
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР