Столичният гранд - ЦСКА преговаря с халф на Шалке 04,

...
Столичният гранд - ЦСКА преговаря с халф на Шалке 04,
Коментари Харесай

ЦСКА преговаря с халф на Шалке 04, чака се отговор и от Георги Миланов

Столичният гранд - ЦСКА договаря с халф на Шалке 04, чието име в Борисовата градина пазят в загадка. Става въпрос за вътрешен полузащитник, който ще ускори конкуренцията в средата на терена, настояват пък сътрудниците ни от " Меридиан Мач ".

 УЕФА сподели
УЕФА сподели " не " на ЦСКА за Николай Бодуров!

Защитникът ще изтърпи наказването си

Ако играчът подпише през днешния ден, то той ще бъде картотекиран за дуела с Копенхаген от третия прелиминарен кръг на Лига Европа в четвъртък вечер в София. В

В момента треньорът Нестор ел Маестро разчита на двама вътрешни халфове в титулярния си състав - Рубен Пинто и Кристиян Малинов, който е осъден за първия мач с Копенхаген и неговото място ще заеме Жанио Бикел. Алтернатива е и Валентин Антов, който обаче наподобява прекомерно некомпетентен за толкоз значим мач.

До момента на " Българска войска " бяха привлечени седем играчи. Това са вратарят Данте Стипица, бранителите Стивън Перейра и Борис Секулич, халфовете Жанио Бикел и Жоржиньо и нападателите Мауридес и Евандро. Същевременно Георги Миланов и Тодор Неделев към момента са настоящи за ЦСКА. Миланов ще даде отговора си в петък.

 Испански първокласен отбор брои над 6 млн.евро за трансферна цел на ЦСКА
Испански първокласен отбор брои над 6 млн.евро за трансферна цел на ЦСКА

Леванте притегли Рафаел Двамена
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР