Столичният гранд ЦСКА гостува днес на латвийския Лиепая в мач-реванш

...
Столичният гранд ЦСКА гостува днес на латвийския Лиепая в мач-реванш
Коментари Харесай

НА ЖИВО Лига на конференциите: Лиепая 0:0 ЦСКА

Столичният гранд ЦСКА гостува през днешния ден на латвийския Лиепая в мач-реванш от квалификациите на новия шампионат на УЕФА Лига на конференциите. Двубоят на стадион " Даугава " е с начален час 17:00 българско време и ще можете да го наблюдавате!

СЪСТАВИ:

ЦСКА: Бусато, Турицов, Матей, Антов, Мазику, Кери, Юга, Чатакович, Баи, Кайседо, Вилдшут
 Стойчо Младенов с първи думи след връщането си отпред на ЦСКА Стойчо Младенов с първи думи след връщането си отпред на ЦСКА
Стойчо Младенов даде първото си изказване като треньор на ЦСКА. В своя характерен жанр Екзекуторът на Ливърпул се обърна най-много към фено...

Лиепая: Звиердис, Кейта, Шимич, Исайевс, Зюлевс, Ткачук, Бага, Биарозкин, Укпа, Додо, Миросавлиевич

ПРЕДИ СРЕЩАТА:

Първият мач сред ЦСКА и Лиепая в София приключи при резултат 0:0 и през днешния ден " алените " се нуждаят от победа, с цел да продължат напред в конкуренцията. След като головете на непознат терен към този момент не се броят, " армейците " могат да отстранят Лиепая единствено след триумф в постоянното време, възможните продължения или при последвалите ги дузпи.

Много " вода изтече " в ЦСКА в границите на 7 дни след първата среща в България. През уикенда отборът записа победа с 4:2 в първия кръг на Първа лига за сезон 2021/22, само че часове по-късно Любослав Пенев бе уволнен от поста старши треньор на тима и на негово място застана добре познатият Стойчо Младенов.

Още от ФУТБОЛ БГ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР