Столичният гранд стартира днес абонаментната си кампания за пролетния полузесон,

...
Столичният гранд стартира днес абонаментната си кампания за пролетния полузесон,
Коментари Харесай

Левски постави началото на нова абонаментна кампания

Столичният гранд започва през днешния ден абонаментната си акция за пролетния полузесон, озаглавена " Пролет 2022! Всички за Левски ". Това е следващ канал, по който " сините " се пробват да набират средства, нужни за тяхното битие във времена на финансова неустойчивост.
Ето какво написаха от Левски:
Левскари,
„ ПФК Левски “ Ви показва абонаментната стратегия - „ ПРОЛЕТ 2022! ВСИЧКИ ЗА ЛЕВСКИ “.
От през днешния ден, 24 януари започва акцията по продажба на абонаментни карти за пролетния полусезон 2021/2022 в формалния магазин на клуба на стадион „ Виваком Арена - Георги Аспарухов “ и онлайн на fanshop.levski.bg.
„ ПФК Левски “ дава опция на последователите, които не разполагат със сезонен билет да закупят подобен на преференциална цена:
Сектор А, блок 1914 – 165 лева
Сектор А, блокове 1 и 2 - 150 лева
Сектор А, блокове 3 и 4 – 135 лева
Сектор А, блокове 5 и 6 – 112 лева
Сектор А, VIP ложа – 435 лева
Сектор В – 60 лева
Сектор Б – 52 лева
Продажбата на сезонни карти се прави в магазина на клуба в Сектор „ А “ на стадион „ Виваком Арена - Георги Аспарухов “, всеки ден от 10:00 до 19:14 часа, както и онлайн на fanshop.levski.bg.
При закупуване на сезонна абонаментна карта е належащо попълване на декларация за култивиране на персоналните данни. Желаещите да закупят сезонна абонаментна карта могат да изтеглят декларацията от ТУК и да я дават при закупуването и или да я попълнят на място в формалния магазин на „ ПФК Левски “.
Ако не предоставите единодушие да се обработват Вашите персонални данни, „ Професионален футболен клуб Левски “ АД ще бъде изправен пред неспособност да Ви продаде сезонна абонаментна карта.
Вашата поддръжка е скъпа за нас!
ВСИЧКИ ЗА ЛЕВСКИ!!!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР