Столичният градски съд остави внучката на Виолета Донева - Ивет

...
Столичният градски съд остави внучката на Виолета Донева - Ивет
Коментари Харесай

Съдът остави внучката на Виолета Донева за постоянно в ареста за убийството на актрисата

Столичният градски съд остави внучката на Виолета Донева - Ивет Стайкова, за непрекъснато в ареста, както изиска прокуратурата, съобщи NOVA.
Още по темата
Момичето беше доведено през днешния ден в съда под ескорт.

Актрисата Виолета Донева бе открита мъртва в дома си в столичния квартал " Изток " в края на октомври. Сигналът до 112 е подаден от нейни съседи, които забелязали, че от няколко дни не е излизала от у дома. За да влязат в жилището, служителите на реда са разрушили вратата. По тялото на актрисата е имало следи от принуждение. Полицията уведоми прокуратурата за случая още на 23 октомври.

Досъдебното произвеждане е формирано в Столична дирекция на вътрешните работи в изискванията на необходимост със съставянето на протокола за оглед на местопрестъпление. Наблюдаващият прокурор е дал инструкции и по случая се води интензивно следствие.

Извършен е оглед на местопрестъпление, при който са конфискувани материални доказателства, назначени са съответните експертни проучвания, разпитани са всички открити очевидци, правят се оперативно-издирвателни мероприятия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР