Столичният булевард Цариградско шосе ще бъде ремонтиран през август. Това

...
Столичният булевард Цариградско шосе ще бъде ремонтиран през август. Това
Коментари Харесай

Ремонтът на булевард "Цариградско шосе" ще започне през август

Столичният бул. " Цариградско шосе " ще бъде ремонтиран през август. Това споделиха за " Дневник " от пресцентъра на Столичната община. Причината за ремонта са множеството напуквания на настилката, които се появиха през януари, като ще се цели и заздравяването й. Дейностите ще се за сметка на изпълнителят на огромния ремонт за 20 млн. лв. от преди година - " Калистратов груп ", който тогава даде гаранция от 10 години.

През януари от организацията " Спаси София " разгласиха фотоси, на които се виждаха съществени напуквания на асфалта по " Цариградско шосе ". Тогава кметът на София Йорданка Фандъкова сподели, че по нейно искане специализиранта лаборатория на Агенция " Пътна инфраструктура " ще изследва асфалтовите пластове по булеварда, с цел да откри аргументите за напукването.

Днес от " Спаси София " още веднъж разгласиха във " Facebook " фотоси на напуквания по " Цариградско шосе ". От Столичната община нямаха информация за нови увреждания по настилката. От там споделиха още, че занапред ще се прецизират точната дата за начало на ремонтните действия и организацията на трафика.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР