Столичният бул. Дондуков отново е в ремонт. Ремонтните дейности по

...
Столичният бул. Дондуков отново е в ремонт. Ремонтните дейности по
Коментари Харесай

Нов ремонт тече на столичния Дондуков

Столичният бул. " Дондуков " още веднъж е в ремонт. Ремонтните действия по централният бул. текат с цялостна мощ през днешния ден.

" Ремонтът на ремонта " се случва след вчерашния сигнал на неправителствената организация " Спаси София " за неприятното положение на пътната артерия.

 Снимка 333009
Източник:

Организацията сигнализира за дупки, неравности и разпаднати делинеатори (ограничители) на велоалеята по открития преди по-малко от месец бул. " Дондуков ". Още до момента в който траеше ремонтът неведнъж се сигнализираше, че строителството по емблематичния столичен бул. е некачествено.

По булеварда към този момент о свен неравни павета, съществени проблеми се следят и по асфалта.

" Спаси София " са безапелационни, че в София няма ограничения, които да подсигуряват, че изхарчените над 7 милиона лв. за ремонт, ще доведат до дълготрайни резултати.

Днес обаче строителни служащи към този момент пренареждат паветата по столичния бул..

 Снимка 333010
Източник:

Припомняме още, че при започване на декември предходната година столичният общински консултант от Република България и деятел Иво Божков разяснява ремонта на емблематичния бул. " Княз А. Дондуков " като " 7 милиона лв. за един мочур " .

В пост в обществените мрежи Божков популяризира фрагменти, показващи положението на преди малко ремонтирания бул. след първия дъжд от стартирането му в употреба. На фотосите се вижда по какъв начин на булеварда се образуват огромни локви навръх пешеходна пътека, което прави минаването по пешеходната пътека на процедура невероятно.

Това още веднъж подухва тематиката за качеството на ремонтите в столицата и потребността от " ремонт на ремонта ".

 Софиянци желаят от Фандъкова ремонт на ремонта на
Софиянци желаят от Фандъкова ремонт на ремонта на " Искърско шосе "

Кръстовището е асфалтирано на 28 декември и към този момент се разпада
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР