Столичните социалисти се събраха пред Паметника на Съветската армия, за

...
Столичните социалисти се събраха пред Паметника на Съветската армия, за
Коментари Харесай

Начало на градежа на нова България

Столичните социалисти се събраха пред Паметника на Съветската войска, с цел да слагат началото на възобновяване на вандалски счупената през февруари плоча.
На заключителния избирателен протест на " Българска социалистическа партия за България " в София пред Паметника на Съветската войска се събраха голям брой софиянци, градската и младежката организация на Българска социалистическа партия, претендентите за депутати от 23-ти, 24-ти и 25-и мир Георги Свиленски, Христо Проданов и Милко Панов, членове и симпатизанти на партията в столицата.
" 66 дни чакаме страната да вземе в свои ръце възобновяване на този монумент. Днес тук са млади социалисти, които имат предпочитание да създадат това ", съобщи лидерът на листата в 23-ти МИР Георги Свиленски.
" Излезте и гласувайте, тъй като е значимо да има социалистическа партия в българския парламент, българското държавно управление да извършва лява, обществена политика. Защото такава политика чакат българските жители ", съобщи Свиленски.
" Всеки глас за Българска социалистическа партия с номер 1 е глас за мира, глас против изпращането на оръжие и наши бойци в Украйна! Глас за преодоляване на инфлацията и високите цени, глас за това България да има работеща стопанска система, земеделие и спокойни жители. Всеки глас за номер 1 е глас срещу опорочаване на просветителната система и на наличието на учебниците, срещу навлизането на джендър идеологията в учебните заведения ", добави Георги Свиленски.
" Днес сме тук, с цел да дадем старт на поправката на паметника. Никой няма да ни пречупи, няма да пречупи ентусиазма ни. Българска социалистическа партия гради, а не разрушава. България се нуждае от нов строеж. Разрухата през последните 30 години е публична политика, както и подмяната на историята, деградацията на обществото, разделянето ", съобщи лидерът на листата в 24-ти МИР Христо Проданов.
Победа и триумф на Българска социалистическа партия пожела и вторият в листата на социалистите в 25-и МИР Милко Панов.
" Българска социалистическа партия потвърди, че може да отстоява ползите на хората и на България, че може да се грижи за възрастните и за работещите, да пази историята и паметта в името на по-доброто ни бъдеще ", съобщи водачът на столичните социалисти Иван Таков.
Областният шеф на София, назначен от служебното държавно управление на Румен Радев, се опита на попречи на столичните социалисти да слагат началото на възобновяване на паметната плоча. Според софийския властник площадът бил рисков и не трябвало да се събират хора там.
Въпреки това от Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия започнаха да възвръщат счупената плоча и първата мистрия бе приветствана с бурни викания " Българска социалистическа партия! Българска социалистическа партия! Българска социалистическа партия! ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР