Столичните Славия и Левски влизат в битка от сезона в

...
Столичните Славия и Левски влизат в битка от сезона в
Коментари Харесай

Славия и Левски излизат в спор за Националния шампионат по хокей на лед

Столичните Славия и Левски влизат в борба от сезона в Националния шампионат по хокей на лед, като и двата отбора декларират искания за класиране в зоната за плейофите.

„ Най-важното за нас е, че преди този мач всичките ни момчета са здрави. Добрата вест за нас е, че на вратата се завръща Карабаджаков, който беше контузен. Всичките ни млади играчи са на линия и започваме борбата за 4-ото място. Не планираме някакви съществени промени в схемата ни на игра, само че възнамерявам директно преди мача да дефинира състава. Ще се борим за победа “, показа президентът и треньор на „ белите “ Мартин Миланов.

„ Отиваме да играем за победа против Славия. Ние имаме проблеми на вратарския пост, като за този мач разполагаме единствено с Иван Стефанов. Сигурен съм, че ни чака сериозен дуел. В момента Ирбис, НСА и ЦСКА ни превъзхождат, само че ние ще преследваме задачата си да влезем в топ 4 след постоянния сезон “, сподели на собствен ред наставникът на „ сините “ Иво Николов.

И двата клуба ще се опитат да стигнат до първите си победи в постоянния сезон през днешния ден, а срещата ще се организира в залата на стадион „ Славия “ от 19:30 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР