Столични заведения към властите: Настовяме за спешни мерки заради мигрантите!

...
Столични заведения към властите: Настовяме за спешни мерки заради мигрантите!
Коментари Харесай

Столични заведения към властите: Настовяме за спешни мерки заради мигрантите!

Столични заведения към управляващите: Настовяме за незабавни ограничения поради мигрантите! (ВИДЕО)

Българската асоциация на заведенията, Сдружението на заведенията в България, Браншова асоциация на ресторантьорите – София – районна конструкция на БХРА и Българската асоциация за туризъм настояха за незабавни ограничения. Те желаеха среща с министъра на вътрешните работи Калин Стоянов, кмета на София Васил Терзиев и шефа на Столична дирекция на вътрешните работи Любомир Николов поради случая на бул. „ Витоша “, при който хипотетични мигранти направиха принуждение над български младежи. Ето какво пишат обезпокоените ресторантьори:
„ Обръщаме се към вас като представители на четирите най-големи организации, сплотяващи бранша със заведения за хранене и развлечения в София.

Ние, както и всички наши членове, а имаме вяра и жителите, сме извънредно обезпокоени от тежкия случай, при който на бул. „ Витоша “ мигранти нападнаха български младежи и направиха против тях физическо принуждение.

Въпреки че сходни случки като че ли стартират да се считат за нещо обикновено в доста от огромните западноевропейски градове, ние ги считаме за неприемливи в прелестната ни столица!

До скоро България и София се считаха за несъмнено и привлекателно място както за български, по този начин и за задгранични туристи. И ние държим това да продължи да бъде по този начин!

Сред редиците ни към този момент се чуват апели за въвеждане на ред със лични сили, в случай че страната е неспособна да се оправи. Ние към момента имаме вяра на българските институции и се надяваме те да свършат работата си, с цел да не се постанова да я вършим ние.

Във връзка с гореизложеното настояваме за незабавна среща с наши представители и мигновено предприемане на съответните ограничения за попречване на сходни произшествия “, пишат в отворено писмо от четирите организации.

напомня, че паниката на организациите на заведенията идва след бруталния побой на едно от най-оживените централни места в столицата – бул. Витоша, известна като Витошка.

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР