Столични полицаи задържаха двама мъже, непосредствено след извършена от тях

...
Столични полицаи задържаха двама мъже, непосредствено след извършена от тях
Коментари Харесай

Като на кино! Хванаха издирван затворник от Монтана и негов съучастник след зрелищна гонка в София

Столични служители на реда задържаха двама мъже, директно след осъществена от тях машинация.
36-годишен гражданин на Монтана и 46-годишният му съизвършител попаднали в полицейския капан минути, откакто възрастен мъж им дал поискана парична сума с уверението за преференциален продан на левове във валута. Установено е, че двамата се показали пред жертвата си за чиновници на несъществуваща компания.
Мъжете създали опит да осуетят полицейските дейности и да избягат с автомобила, с който се придвижвали, като освен създавали причина за пътнотранспортно произшествие, само че и застрашавали живота на инцидентно преминаващи жители, показват от Министерство на вътрешните работи.
При осъществения тест на 46-годишния водач станало ясно, че той се е качил зад кормилото под въздействието на кокаин.
В хода на следствието е открито, че 36-годишният се е представял с неистинска персонална карта, разгласен е за общодържавно търсене като " дезертьор от място за отнемане от независимост, незавърнал се от спиране “.
При подхванатите процесуално-следствени дейности в автомобила е открита паричната сума, предадена от пострадалия, а на адресите, населявани от двамата - голям брой предмети и движимости, съотносими към незаконната им активност.
След отчет на събраните материали по формираното досъдебно произвеждане 46-годишният е притеглен като обвинен и му е наложена мярка „ задържане под стража “ за период до 72 часа. 36-годишният е наведен по надлежния ред в ЗООТ “Казичене “.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР