Столични полицаи задържаха двама мъже, на 31 и на 35

...
Столични полицаи задържаха двама мъже, на 31 и на 35
Коментари Харесай

Двама мъже са задържани за разпространение на наркотици чрез куриерска фирма

Столични служители на реда задържаха двама мъже, на 31 и на 35 години, които по първична информация са разпространявали опиати посредством куриерска компания, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. 

Единият от мъжете бил засечен да изпраща пакет през спедиторска компания, чиито чиновници споделили на органите на реда, че от нея се носи остра миризма. При инспекция в пратката са открити две полиетиленови топчета със суха тревиста маса. Впоследствие е бил арестуван и неговият съизвършител. При претърсването от жилищата, населявани от двамата, са открити електронни везни, устройство – наподобяващо читател за банкомати, както и голям брой пластики. Намерени са и опиати – опиат, амфетамин, екстази и марихуана. Общото им тегло е близо кг. На двамата мъже са повдигнати обвинявания и са им наложени ограничения „ парична гаранция “.

По-рано през днешния ден стана известно, че при акция на Главна дирекция " Борба с проведената престъпност " в столицата е открита високотехнологична оранжерия за развъждане на канабисови растения, която се намирала в къща. Задържан е един човек.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР