Столични полицаи задържаха 23-годишен, разпространявал наркотици на територията на ж.к.

...
Столични полицаи задържаха 23-годишен, разпространявал наркотици на територията на ж.к.
Коментари Харесай

Задържаха 23-годишен, разпространявал дрога в София

Столични служители на реда задържаха 23-годишен, разпространявал опиати на територията на ж.к. „ Люлин “. Наложена му е мярка „ задържане под стража “.

Мъжът е хванат в хода на профилирана интервенция за противопоставяне на закононарушенията, свързани с разпространението на опиати, извършена на 16 март в столичния квартал. В нея са взели участие криминалисти на Девето районно управление (на МВР) на МВР-София.

При претършуване в жилището на обвинения е открит близо кг разнообразни наркотични субстанции - голям брой пликчета с растителна маса, таблетки, два типа бели субстанции (кристалообразно и твърдо), електронни везни, предупредителен и въздушен револвери, тетрадки със мемоари и сума пари.

Резултатът от направената експертна информация посочил, че конфискуваната дрога е 381,31 грама коноп, 336,22 грама амфетамин, 97,66 грама хероин, 47,94 грама кокаин, 8,57 грама МDМА и 17 таблетки.

След докладване на събраните материали е формираното досъдебно произвеждане в Софийска градска прокуратура. Задържаният е притеглен като обвинен по чл.354 а от Наказателен кодекс. Наложена му е мярка „ задържане под стража “.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР