Столични полицаи са задържали едно от лицата, заснето във видеоклип,

...
Столични полицаи са задържали едно от лицата, заснето във видеоклип,
Коментари Харесай

И ДАЗД подхвана клипа, заснет в Пловдив, с гавра с момче със СОП

Столични служители на реда са задържали едно от лицата , снимано във видеоклип, в който взе участие и момче със специфични просветителни потребности, оповестяват от Столичната дирекция на вътрешните работи.

Заради видеоклипа Районната прокуратура в Пловдив образува досъдебно произвеждане за осъществени хулигански дейности по отношение на момче със СОП.

Задържаното в София лице ще бъде предадено на органите на реда в Пловдив .

Във видеото се вижда по какъв начин момчето със специфични потребности е вързано с каишка за врата и лази по пода в търговски обект.

От държавното обвиняване оповестиха, че съгласно излъчения материал действието се е случило на обществено място в търговски обект в града, а фрагментите са били публикувани в обществените мрежи .

Наблюдаващият прокурор е дал инструкции за осъществяване на разпит със сниманите във видеоклипа лица, за определяне на тяхната идентичност и тази на момчето, както и дали във връзка с него е била прилагана насила.
 След пошъл видеоклип прокуратурата пробва да укроти Чеченеца и Емили Тротинетката
След пошъл видеоклип прокуратурата пробва да укроти Чеченеца и Емили Тротинетката

" Инфлуенсърите " се гаврят обществено с момче със специфични просветителни потребности

От Държавната организация за протекция на детето (ДАЗД) показват пред Българска телеграфна агенция, че също наблюдават случая.

От ДАЗД са изискали информация за възрастта на момчето от видеото, с цел да се подхващат съответните ограничения от компетентността на организацията при определяне, че то е малолетен жител.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР