Столичната верига Djanam Steak House планира да стъпи в Пловдив,

...
Столичната верига Djanam Steak House планира да стъпи в Пловдив,
Коментари Харесай

Столична топ верига купува пловдивския ресторант „Елеа“ 



Столичната верига Djanam Steak House възнамерява да стъпи в Пловдив, като придобие ресторант „ Елеа”. Популярното заведение е ситуирано в комплекс „ 7points „ на бул. „ Санкт Петербург”, който е благосъстоятелност на фамилия Муравенови.

Преди време при странни условия тематичният гръцки ресторант смени своите притежатели. След спор сред основателя на марката Йоанис Хадзигеорги и притежателите на постройката за неплатени наеми по време на първия локдаун в пандемията от ковид известното заведение се оказа в ръцете на дебютанта в сектора Огнян Божидаров. След промяната на собствеността обаче ресторантът загуби огромна част от клиентелата си, а в този момент най-вероятно ще смени марката.

„ Да, имахме среща, само че договарянията са първоначално си. Нямаме дефинитивно решение”, разяснява пред „ Марица” Симеон Щерев-младши. Синът на някогашния първенец по битка и треньор Симеон Щерев е съучастник във „ Джанъм “. Тя е една от най-популярните и бързоразвиващи се вериги заведения за хранене в страната с обекти в София, Велинград, Варна и Царево. Специализирана в турските ястия и е известна със стековете си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР