Столичната университетска болница Света Анна“ преустановява временно приема на пациенти

...
Столичната университетска болница Света Анна“ преустановява временно приема на пациенти
Коментари Харесай

Преустановиха временно приема на пациенти в УМБАЛ Света Анна

Столичната университетска болница „ Света Анна “ прекратява краткотрайно приема на пациенти до 15.30 часа на следващия ден. Мярката се постанова откакто в лечебното заведение по-рано през днешния ден бяха открити двама пациенти с COVID-19. В болничното заведение сега се прави цялостна стерилизация, оповестиха от пресслужбата на лечебното заведение.
Създадена е нужната организация незабавните пациенти, които следва да бъдат ориентирани към Окръжна болница, да се поемат от други лечебни заведения. Органите на Министерство на вътрешните работи спомагат за недопускане влизане и излизане от лечебното заведение. Веднага след привършване на дезинфекционната активност лечебното заведение ще се върне към естествения си режим на работа.
По-рано през днешния ден позитивни проби за COVID-19 бяха регистрирани при 54-годишен мъж и 75-годишна жена, които сега са на командно дишане в интензивното поделение на лечебното заведение. Установяват се и се вземат проби от всички контактни лица, включително и от медицинския личен състав на лечебното заведение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР