Столичната “ удължава срока за обжалване на изравнителните сметки до

...
Столичната “ удължава срока за обжалване на изравнителните сметки до
Коментари Харесай

Топлофикация - София“ удължи срока за обжалване на изравнителните сметки

Столичната „ “ удължава периода за обжалване на изравнителните сметки до 30 септември 2020 година. Действието на сдружението е в осъществяване на рекомендацията на министъра на енергетиката Теменужка Петкова, написа.
" Дружеството постоянно е давало опция на своите клиенти да изпращат сигнали, тъжби и рекомендации за възстановяване на активността и връзката с потребителите на услугата. Приканваме и в този момент клиентите, които имат въпроси, свързани освен с изравнителните сметки  и общите фактури, само че засягащи и други  процеси от активността на сдружението да се обръщат към специалистите на „ Топлофикация София “ ЕАД и след снадки период за обжалване на изравнителните сметки ", обясниха от сдружението. От там увериха, че за всеки изпратен сигнал ще бъде осъществена инспекция и всяка тъжба ще получи отговор.
 Министерството на енергетиката ревизира Топлофикация Министерството на енергетиката ревизира " Топлофикация "
Министерството на енергетиката стартира изключителна 15-дневна инспекция на „ Топлофикация София “ ЕАД и компаниите за дялово разпре...
От „ Топлофикация “ припомнят, че подадени тъжби, възражения и сигнали, изпратени по цифровите канали следва да бъдат подписани и сканирани/снимани от титуляр на партидата или упълномощено лице, с цел да получат входящ номер. С оглед запазване на персоналните данни, сдружението няма право да дава информация по партидата или сметките на лица, които не са титуляр или правоимащо лице.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР