Столичната топлофикация продължава политиката си на обновяване и надграждане на

...
Столичната топлофикация продължава политиката си на обновяване и надграждане на
Коментари Харесай

Топлофикация София разширява обема на предоставяните онлайн услуги

Столичната топлофикация продължава политиката си на възобновяване и надграждане на електронното обслужване, като от през днешния ден задейства спомагателен пакет електронни услуги, налични за всеки един клиент с регистрация в профила „ Моят портал “ на www.Toplo.bg. Само с няколко клика, клиентите ще могат да заявят мечтаната от тях услуга, а в пакетът са включени седемнайсет от най-честите мотиви за посещаване на потребителските центрове: смяна на равни месечни вноски, заявление за възобновяване на сума от изравнителна сметка, информация дължими суми, информация осъществени плащания  и др. 

Индивидуалната платформа „ Моят портал “ е свободна за достъп от всички клиенти на сдружението, след регистрация с настоящ имейл адрес. До момента, тя предоставяше на клиентите опция да получават известия за планови поправки и повреди, вести за просрочена фактура, информация за издадените фактури през последните 36 месеца и др. 

Новият пакет електронни услуги е създаден със сигурен развой по идентификация на клиента, посредством системата за е-автентикация на Министерството на електронното ръководство. Модулът дава опция клиентът да съобщи и проследи  статуса на желаната услуга, да заплати онлайн дължимите такси, както и да получи междувременна противоположна връзка по своето заявление. 

С въвеждането на по-голям размер електронни услуги, сдружението прави още една крачка към повишение доверието на клиентите и тяхната задоволеност, като им предлага информация в действително време при високо равнище на сигурност и конфиденциалност. 

Допълнителна информация и подпомагане клиентите могат да получат на тел. 0700 11 111,  имейл [email protected], както във фейсбук профила на сдружението. 

 
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР