Столичната полиция с принципна позиция за недопускането буса на Системата

...
Столичната полиция с принципна позиция за недопускането буса на Системата
Коментари Харесай

Полицията не пуснала буса на Системата ни убива от принципна позиция


Столичната полиция с кардинална позиция за недопускането буса на " Системата ни убива ", защото допускайки буса, по-късно няма право да стопира, който и да е, с цел да стигне до " Орлов мост ". Така комисар Тони Тодоров разяснява на брифинг в Столична дирекция на вътрешните работи недопускането на буса на " Системата ни убива " при протестиращите.

Бусът бил спрян на кръстовището на Ректората от полицейските чиновници, с цел да ревизират накъде отиват . Майките им дали отговор, че желаят да отидат на плошад " Орлов мост ", с цел да покрепят протестиращите. Ако служителите на реда решили да пропуснат буса, той би могъл да потегли в каквато и да било посока, друга от " Орлов мост ".

Има съществуването на доста предпоставки, които биха довели до злополука или бутнат човек при пропускането на буса. Ние сме хората, които би трябвало да споделяме кой да влиза и кой да не влиза на площада. Нашата позиция е кардинална, не сме правили компромис и няма да вършим компромис с допускането на моторни транспортни средства , безапелационен бе комисар Тодоров.
 Блокадата пред СУ остава
Блокадата пред СУ остава

Бусът на майките от " Системата ни умъртви " към момента е блокиран

Полицията пропуща единствено такива моторни транспортни средства със специалнен режим на придвижване или хора, които носят храна или вода на протестиращите.

Столичната полиция смята снощното държание на протестиращите като провокация към полицейските чиновници.

Българската полиция не би трябвало да бъде употребена като инструмент, настоя комисар Тодоров.
 Протестиращи блокираха и пътя Е-79 към Гърция Обновена
Протестиращи блокираха и пътя Е-79 към Гърция

Блокадата е на изхода на Благоевград в посока Кулата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР