Столичната полиция разследва случай на ужасяващ побой над 16-годишно момиче

...
Столичната полиция разследва случай на ужасяващ побой над 16-годишно момиче
Коментари Харесай

Столичната полиция разследва зверски побой в двора на училище, сниман с телефон

Столичната полиция проверява случай на отблъскващ побой над 16-годишно момиче в двора на учебно заведение, станал в понеделник.

Ученичката е била нападнатаот 3 момичета и 1 момче. Те я бият и снимат с телефон. Лелята на потърпевшото дете описа пред БНР:

" В понеделник към 14:00 часа ми сподели детето. Лельо, в два часа пристигнаха, тъй като тъкмо тогава свърши часа на детето. Много я боли главата, не върви на училище, тъй като главоболието е доста мощно. Коремът я боли доста мощно. С майка ѝ през вчерашния ден отидохме и подадохме и там сигнал в полицията. Има видеоклип, той е в моя телефон, в училището, на тяхните камери се гледа по-хубаво, в двора на училището три момичета я постановат и едно момче след това я удря в стомаха също ".

От столичната полиция потвърдиха за случая и обясниха, че по случая се работи. Майката и лелята на момичето са подали сигнал вчера в 3-то Районно полицейско ръководство. Преди това са били с детето в болница, с цел да могат лекарите да прегледат момичето и да издадат здравно.

" Ами споделиха, тъй като те ще ги извикат там едно по едно децата с техните родители, тъй като и те са по на 15-16 ".

По случая е формирана кореспонденция, обясниха от Столична дирекция на вътрешните работи за " Хоризонт ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР