Полицията издирва изчезналата майка от Есекс Джейми-Лий Кели и двете й деца арестува мъж

...
Столичната полиция каза, че тя е напуснала центъра около 19:40
Коментари Харесай

Столичната полиция каза, че тя е напуснала центъра около 19:40 ч., като ги е качила в син Форд Фиеста, който след това е потеглил "със скорост" .

Полицаите добавиха, че се смята, че шофьорът е жена и все още не е идентифициран, а колата не е открита.

Жената има връзки с Търок в Есекс и Хеверинг в източен Лондон, каза полицията.

В сряда мъж на около 50 години беше арестуван във връзка с разследването по подозрение за отвличане на деца и заговор за отвличане. Той остава в ареста в Есекс.

Изображение: Син Форд Фиеста, в който Джейми-Лий Кели избяга с децата си

Детектив Суперинтендант Луис Басфорд каза: „Ние сме изключително загрижени за благосъстоянието на Джейми-Лий и нейните деца, едно от които е на по-малко от един месец.

„Чудото“ избяга, след като покривът беше отрязан от училищен автобус в Есекс

< p>„Джейми-Лий, отправям директен призив към вас да се свържете с нас, за да можем да гарантираме, че децата са в безопасност и добре.

„Знаем, че нямате намерение децата да идват в вреда, затова ви молим да вдигнете телефона и да проведете разговор с нас, за да можем да се срещнем с вас.

„Бебето може да се нуждае от медицинска помощ, тъй като е новородено, така че, моля, поставете първо него и се свържете с нас."

Прочетете повече от Sky News:
Един загинал и десетки ранени след автобусна катастрофа
Звездата на TikTok вкарана в затвора след каскада със свински пай с видео
Софи Търнър съди Джо Джонас
Болници в Девън под натиск поради стачки

Детективът добави: „Имам екип от детективи, които извършват обширни линии на разследване заедно с колеги от полицията в Есекс, както и местните власти на Търок и Хавъринг оказахме изключителна подкрепа, докато продължаваме усилията си да намерим семейството.

„Вярваме, че Джейми-Лий получава помощ и молим всеки в Есекс или Лондон или по-далеч, който може да има информация, да се обади в нашата стая за инциденти незабавно или наберете 999 с всякакви наблюдения в реално време."

Полицията каза, че няма индикации, че детето е наранено, но служителите са „изключително загрижени" за тяхното благосъстояние.

Г-жа Кели е описана като бяла със зелени очи, висока пет фута и четири инча и е била облечена с бял пуловер или горнище с дълги ръкави, бели долнища за джогинг и бели маратонки по време на изчезването си.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg