Столичната полиция и Софийската градска прокуратура оглеждат частния клуб за

...
Столичната полиция и Софийската градска прокуратура оглеждат частния клуб за
Коментари Харесай

Полицията и прокуратурата влязоха в частния клуб за магистрати на убития Мартин Божанов-Нотариуса

Столичната полиция и Софийската градска прокуратура оглеждат частния клуб за магистрати, благосъстоятелност на убития Мартин Божанов-Нотариуса.

От държавното обвиняване споделиха, че най-важно е да се откри каква е била функционалността на този клуб и от кого е посещаван. В момента се изземват всички флашки, компютри и налични карти, с цел да се откри дали са с читател.

Ще бъдат взети фрагментите от охранителните камери. От националното разследване пристигнаха специфични компютърни експерти.

Справка в системата на прокуратурата демонстрира, че в 25 преписки и досъдебни производства се появява името на Божанов

Няма доказателства  Делян Пеевски да е познавал убития Мартин Божанов-Нотариуса и да е бил непосредствен с него, оповестяват от прокуратурата. Това е станало ясно от разпитите на очевидците, извършени досега.

Тези изказвания идват единствено ден откакто на брифинг градският прокурор на София - Илияна Кирилова съобщи, че най-вероятно на разпит ще бъдат извикани лицата, за които арбитър Владислава Цариградска споделя в изявление пред bTV. 

Заради дело, по което работи, тя получава закани от Нотариуса

От прокуратурата прецизират, че през вчерашния ден Кирилова не е имала право да изнася всички обстоятелства по делото и през днешния ден е получила позволение от наблюдаващите прокурори.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР