Столичната полиция, ГД Национална полиция и ГДБОП са започнали разследване

...
Столичната полиция, ГД Национална полиция и ГДБОП са започнали разследване
Коментари Харесай

МВР проверява дали изчезнал търговец на криптовалути не е отвлечен

Столичната полиция, Групово дело " Национална полиция " и ГДБОП са почнали следствие за изгубването на 32-годишен мъж, който е в неопределеност от понеделник. 

Издирваният Александър Алтънбашев е IT-сепциалист и се занимава с търговия с криптовалути. В прокуратурата е формирано следствие за възможен случай на похищение, само че досега няма безапелационни данни, които да удостоверяват сходно закононарушение. 

Съдът е разрешил искане на прокурорите за даване на достъп до трафични данни от мобилни оператори, тъй че да се ревизира къде се намира мъжът. 

Сигналът за изгубването му е подаден от сестрата на Алтънбашев, която е известила полицията, че от два дни не може да се свърже с него, а неналичието на връзка е нетипична за околните. 

Според нейните данни - той я е уведомил, че би трябвало да пътува до провинцията, а по-късно и до морето, без да посочи къде тъкмо възнамерява да обитава. 

Тя се е усъмнила за вероятно закононарушение, откакто е видяла чужд мъж да влиза в дома на брат ѝ. 

Нова ТВ твърди на база на информация от свои източници, че последният диалог на Алтънбашев бил с Ивайло Борисов - Ториното.

Той е считан за доближен до Златко Баретата, следствие е по няколко каузи. През 2016 година негови охранители нанесоха побой на водач поради спор на Околовръстното шосе на София. През 2018 година Борисов беше арестуван краткотрайно по следствието за отвличането на Адриан Златков - наследник на предприемача Тони Златков, притежател на автокъща за първокласни коли. Случаят по този начин и не стигна до съд. 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР