Столичната полиция е установила собствениците на двата ротвайлера, които вчера

...
Столичната полиция е установила собствениците на двата ротвайлера, които вчера
Коментари Харесай

Искат постоянен арест за собственичката на агресивните ротвайлери

Столичната полиция е открила притежателите на двата ротвайлера, които през вчерашния ден нахапаха три деца в село Железница, Софийско.

Касае се за жена от Симеоново и 17-годишният наследник. Майката е арестувана за 72 часа и Софийската районна прокуратура ще желае непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража ", до момента в който синът й мярка за неотклонение " контрол ". Това стана ясно на брифинг в Столична дирекция на вътрешните работи.

Припомняме, през вчерашния ден три деца на 7, 9 и 12-годишна възраст и възрастен мъж, с който се разхождали в покрайнините на софийските село Железница, бяха нахапани от две кучета, порода " ротвайлер ", оставени без контрол.

7-годишното дете е прегледано и изписано от Пирогов, 9-годишното е в хирургия, а 12-годишното е в травматология.

Вчера към 13 ч. е получен сигнал в 112, че в село Железница са нахапани 3 деца, дружно с възрастен човек. Благодарение на напъните на гражданин на селото, едното от кучетата е било издърпано от главата на детето.

" Ако не е била неговата интервенция, щяхме да бъдем очевидци на смъртен случай ", изясни шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджийски.

Кучетата са хванати в Железница и са упоени, само че няма данни по какъв начин са се озовали в селото, в случай че са отглеждани в Симеоново.

Иззети са материални доказателства и са написани очевидци и очевидци. Столичната полиция няма данни за други недоволства от въпросните кучета. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР