Столичната община разкрива утре зелен коридор“ за поставяне на ваксини

...
Столичната община разкрива утре зелен коридор“ за поставяне на ваксини
Коментари Харесай

Разкриват изнесен ваксинационен пункт на метростанция НДК“

Столичната община разкрива на следващия ден " зелен кулоар “ за слагане на ваксини в столичното метро. Новият изнесен кабинет стартира работа по искане на кмета Йорданка Фандъкова за ускорение процеса на имунизация в столицата.

Изнесеният кабинет ще се намира в метростанция НДК, входът е от пешеходната част на бул. “Витоша “ и ще работи през делничните дни. На 7 септември ще бъде отворен от 13.00 до 19.00 ч. Във имунизационния пункт ще работят медици от 12 ДКЦ. Ваксините са обезпечени от Столичното РЗИ, а организацията се реализира от екип на дирекция АПП на Столичната община.

Утре в 14.00 ч. зам.-кметът на Столичната община Дончо Барбалов ще ревизира работата в новия изнесен кабинет.

Работно време на пункта в метростанция " НДК “:

Вторник, Четвъртък – 13.00–19.00 ч.

Сряда, Петък – 8.00–13.00 ч.

От Столична община напомнят, че през делничните дни работят кабинети за слагане на ваксини в 8 ДКЦ, 11 ДКЦ, 12 ДКЦ, 13 ДКЦ, 18 ДКЦ, 20 ДКЦ и 24 ДКЦ.

Продължава и самодейността на Столична община за имунизация на колективи на място. Това се прави при предварителна поръчка от предприятия и компании. На уеб страницата на Контактния център на Столична община е оповестено заявление, което шефовете на компаниите могат да попълнят, с цел да заявят, че желаят имунизационен екип да ги посети на място.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР