Столичната мълва за раздялата на Красен Кралев с водещата Виктория

...
Столичната мълва за раздялата на Красен Кралев с водещата Виктория
Коментари Харесай

Видяха Виктория Петрова в болница за репродуктивно здраве

Столичната мълва за раздялата на Красен Кралев с водещата Виктория Петрова се разруши за следващ път на пух и прахуляк, видя " Уикенд ". След като двойката бе изловена на раздумка в сантиментален ресторант, а някогашният състезателен министър отхвърли разлъката, двойката освен че умува за женитба, само че и се готви за правоприемник, описаха техни другари.

Виктория, която е на 43 години, е била изловена в столична болница за родилни грижи и репродуктивно здраве, като хубавицата е чакала тихичко реда си за банкет. Здравното заведение не предлага никакви други операции или лекуване с изключение на родилната и репродуктивна грижа и е едно от най-реномираните в страната.

" Беше сама, стоеше в чакалнята пред един от кабинетите, не видях да има различен с нея, не забелязах Красен Кралев ", показа пред " Уикенд " очевидка на чакащата водеща.

Петрова, която от години е половинка на някогашния министър и сегашен народен представител от ГЕРБ, мечтаела за дете, само че Кралев към този момент има пораснала и много атрактивна щерка.

Криста била повода министърът да не напира доста за второ отроче, а първото си дете крие от светлините на прожекторите и ревностно го пази от медийно внимание. С визитата на Петрова в болничното заведение обаче се заприказва, че двойката е подхванала сериозната стъпка за втори правоприемник, за какъвто хубавицата от дълго време мечтаела. Именно поради увъртанията на ексминистъра по тематиката за бъдещо бебе няколко пъти хубавицата си събирала багажа и си тръгвала от някогашния състезателен началник.

Любовта на морските рожби от Варна обаче издържала на времето, уклончивите отговори за женитба и бебе от ексминистъра и напрегнатата работа на Петрова като водеща, и по този начин се стигнало и до плануваното посещаване на хубавицата в болничното заведение за родилни грижи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР