Столичната карта на нощните заведения от ден на ден става

...
Столичната карта на нощните заведения от ден на ден става
Коментари Харесай

Вижте защо пияно бар „Изток“ вече 10 години е №1 в София

Столичната карта на нощните заведения от ден дневно става все по-пъстра и изправя безбройните меломани пред безконечната алтернатива – къде да излязат довечера. И макар непрекъснато изникващите нови питейни заведения, нощни заведения и всевъзможни „ hot spot “ дестинации, има едно място, към което жадните за среднощни занимания хора постоянно се връщат – пияно бар „ Изток.
„ Изток “ е първият пияно бар в София. Заведението може да се похвали с дългогодишна история зад тила си. Повече от десетилетие хиляди ценители на положителната музика са създавали мемоари в уютната атмосфера на бара. Потънали в меките сепарета, леко поклащащи се до сухите питейни заведения или повърхностно подпрени на белия роял – всяко кътче от неповторимия интериор е приютило радостна компания другари, сантиментална двойка или разпускащи сътрудници.
Иначе тихата уличка „ Тарас Шевченко " в столицата всяка вечер от вторник до събота събира купонджии, които желаят да чуят обичаните си шлагери, изпълнени онлайн от някои от най-хубавите музиканти в сектора. Златните песни на българската сцена, безконечните рок части, както и тези от топ позициите в настоящите чартове – всичко това е комбинирано по несравним метод за положителното въодушевление на посетителите на заведението. Купонът в никакъв случай не стопира, а клиентите пеят с цяло гърло, опиянени от магията на музиката.
Естествено освен мелодиите опияняват нестихващия поток от удовлетворени клиенти на пияно бар „ Изток “. Заведението разполага с богата селекция питиета от най-хубаво качество. Чашите на посетителите са постоянно цялостни, като по този метод градусът на настроението в никакъв случай не пада. За същинските ценители се оферират и първокласни пури, които допълват идилията.
Но освен уютната конюнктура, положителната музика и качествените питиета трансформират пияно бар „ Изток “ в обичано място за нощните птици в столицата. Това, което кара посетителите да се тълпят пред входа към този момент години наред, е първокласното обслужване от личния състав на заведението. Тук клиентът постоянно е на респект, наложително се поздравява от общителните домакини, неговите музикални стремежи се извършват неотложно, а питието му е поднесено с усмивка.
В пияно бар „ Изток “ хората постоянно се връщат, трансформират го в собствен втори дом, в място за бягство от сивото всекидневие и делничните проблеми. Станете и вие част от фамилията! Независимо дали става въпрос да се повеселите с другари или с половинката, да отбележите празничен мотив, да организирате частно фирмен ваучър – общителните домакини ви чакат. А за най-малките меломани могат да бъдат проведени тематични детски празненства с вкусни лакомства. Хубавите моменти са на едно телефонно позвъняване разстояние. Можете да извършите резервация още в този момент на номер 0896747639.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР