Столичната Хил клиник, която е специализирана в диагностиката и лечението

...
Столичната Хил клиник, която е специализирана в диагностиката и лечението
Коментари Харесай

1000 мъже ще отидат на безплатни прегледи на простата

Столичната Хил клиник, която е профилирана в диагностиката и лекуването на урологични болести, разгласи решението на своя екип да даде безусловно безплатно 1000 съвещания и проучвания на простатната жлеза. По волята на екипа от тях ще могат да се възползват академични преподаватели от цялата страна. За опазване на час за безвъзмезден обзор мъжете следва да се свържат с клиниката на тел. 02 439 3131.

"В тези предизвикателни времена ние желаеме да подчертаем своята религия в науката. Университетските преподаватели са тези, които предават познания на младото потомство.и тази идея движи напредъка на човечеството от антични времена до през днешния ден. Стартираме своята акция този месец в синхрон с интернационалната самодейност за мъжко здраве Movember, на 1 ноември, който у нас честваме като Деня на националните будители. Считаме преподавателите в българските университети за актуалните национални будители и желаеме да изразим почитта и благодарността си към тях с този жест. " изясняват от клиниката.

"Ракът на простатата е подло заболяване, което има своето, за жал, бързо разпространяване през последните години заради застаряването на популацията, защото е всекидневно да се развие след 50-годишната възраст на мъжа. Поради обстоятелството, че не дава ранни признаци, ракът на простатата остава прикрит за заболелия. Единствено профилиран обзор може да открие това злокачествено заболяване в първите му стадии.

Това е и повода годишният скрининг на простатата да е от ключво значение за мъжкото здраве. " настояват уролозите на Хил клиник. "Дори при мъже, които имат наследствена обремененост - в фамилията е имало обиден от рак на простатата - татко, чичо, братовчед, то профилактиката би трябвало да стартира даже по-рано, към 45-годишна възраст. Това би трябвало да стане рутина за всеки човек и той да има доверие на своя уролог. "

Movember, интернационалното придвижване в което вземат участие от години и Хил клиник, е концепция на австралиец, изгубил татко си от рак на простатната жлеза. Той взема решение да сложи в центъра на вниманието на представителите на мъжкия пол това заболяване по този начин, както дамите приказват постоянно за рака на гърдата. По негова самодейност през ноември всяка година мъжете зарязват самобръсначките и пускат мустаци, с цел да поддържат идеята за осведоменост за мъжките здравословни проблеми.

"За нас като уролози е напълно естествено да застанем зад самодейността Movember. Дълбокото ни разбиране е, че мъжете не би трябвало да се опасяват или да се тормозят от урологичния обзор. Той избавя животи. " твърдят от клиниката

В момента и всеки пациент с новооткрит рак на простатната жлеза или на бъбрека, който е изправен пред сложното решение къде и по какъв начин да се лекува, може да получи гратис второ мнение в Хил клиник. Консултацията на онкоболни може да се организира персонално или по документи, в случай че има налични нужните проучвания, както и от близки или родственици на пациента.

Прегледите в Хил клиник ще се правят в изискванията на повишени ограничения за сигурност. За всеки пациент е осигурен„ зелен кулоар “, т.е. организацията на работата е такава, че той не се среща с други пациенти или с членове на екипа ни, които не са директно ангажирани с лекуването му. Лазерите, които употребяват в клиниката за безкръвно лекуване на увеличена простата дават опция за допустимо най-кратък, 24-часов болничен престой, който сега се избира от всички. Настаняването става в независими стаи, с самостоятелен сестрински пост. Разбира се, равнището на хигиена и стерилизация е извънредно високо.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР