Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) ще предприема всички необходими

...
Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) ще предприема всички необходими
Коментари Харесай

Засилени мерки за сигурност заради мача ЦСКА-София и Лудогорец

Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) ще подхваща всички нужни ограничения за защита на публичния ред и сигурност на придвижването в София по отношение на идния футболен дуел сред тимовете на ПФК ЦСКА-София и ПФК Лудогорец, която ще се състои през днешния ден от 17:45 ч. на стадион " Българска войска ", оповестиха от Столична дирекция на вътрешните работи.

От полицията ще наблюдават преди, по време и след срещата за опазването на публичния ред и за недопускането на произшествия на територията на града. Ще има построени контролно-пропускателни пунктове в региона на спортното оборудване.

Полицията ще следи и за недопускане на фенове във очевидно нетрезво положение, както и за носене на неразрешени предмети и движимости, като огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки, включително и парфюми и чадъри.

Ангажимент по защитата на спортната среща ще има частна охранителна компания, чиято задача ще бъде да следи за запазване на реда на територията на стадиона по време на срещата. При активността си те ще бъдат подпомагани от полицейски чиновници, които ще се намесват при зародила нужда, предава Днес бг. 

От Столична дирекция на вътрешните работи приканват феновете да се възползват от по-ранното отваряне на вратите, което ще бъде в 15:30 ч., с цел да бъде избегнато скупчване. Също по този начин осведомят, че във връзка със спортното събитие е допустимо да възникне краткотрайно усложнение в придвижването в централната градска част.

През ноември от ПФК ЦСКА оповестиха, че стартират тръжни процедури за разрушителни действия на остарелия стадион " Българска войска ", както и избор на строител за новото оборудване. Последното домакинство преди реконструкцията на стадиона е против ПФК Лудогорец през днешния ден.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР