Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) от днес има нов

...
Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) от днес има нов
Коментари Харесай

Бойко Рашков смени и директора на СДВР

Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) от през днешния ден има нов началник. Това заяви служебният вътрешен министър Бойко Рашков на брифинг пред публицисти в Пловдив, където е на поради интервенцията против корумпирани служители на реда в града.
Смяната на Георги Хаджиев той аргументира с насилиието над жители по време на митингите против кабинета " Борисов 3 ".
" Не мога да приема, че началник, който е гледал умерено по какъв начин пребиват младежи, протестиращи, в центъра на София и то под колоните на Министерския съвет, ние би трябвало да останем равнодушни. Ще би трябвало да изкореним това, което виждаме ", сподели Рашков.
Той изрази вяра „ стилът на работа “ на тези чиновници да се промени след тези ограничения.
" Законът е разписал какви са отговорностите и правата на полицейските чиновници. Никъде в него не написа, че те могат да пребиват децата в центъра на София, а и където и да е на друго място. Докато съм министър, ще бъда праволинеен ", безапелационен бе Бойко Рашков.
Припомняме, че преди дни основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов .
По мотив началниците на службите за сигурност, които са в неплатен отпуск, Рашков уточни, че съгласно него не е редно ръководителите на значими ведомства в страната да си вземат отмора.
" Премиерът ги предложения на среща, само че те изпратиха свои заместници. Поканата се повтори – не мога да кажа по кое време ще се случи срещата, след което ще се вземат законови ограничения против високопоставени длъжностни лица, които са се отклонили от служебните си места и изчакват, надявайки се, че няма да бъдат освободени от служба ", безапелационен е министърът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР