Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) обяви конкурс за подбор

...
Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) обяви конкурс за подбор
Коментари Харесай

София търси 130 полицаи

Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) разгласи конкурс за асортимент на чиновници за вакантни младши полицейски длъжности, за които се изисква наложителна първична професионална подготовка, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Търсят се 130 служители на реда - 95 чиновници за районни ръководства, 30 за отдел " Специализирани полицейски сили " и петима конни служители на реда за отдел " Специализирани полицейски сили ".

Документи за присъединяване в състезанието се одобряват до 21 ноември 2023 година Кандидатите би трябвало да са под 41 години и да са приключили приблизително обучение. От уеб страницата на Министерство на вътрешните работи могат да бъдат свалени към тях.

В Столична дирекция на вътрешните работи е разгласен и конкурс за 8 младши проверяващи служители на реда в районни ръководства. Крайният период за подаване на документи е 16 ноември 2023 година Част от изискванията са претендентите да не са навършили 41 години и да са приключили висше обучение с професионално направление " Право ", без значение в кое висше образователно заведение или " Национална сигурност " в Академията на Министерство на вътрешните работи.

Подробна от уеб страницата на Министерство на вътрешните работи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР