Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) е започнала проверка по

...
Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) е започнала проверка по
Коментари Харесай

Полицията започна проверка за 11-годишното момче, шофирало със 146 км/ч

Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) е почнала инспекция по случая с 11-годишното момче, което е снимано от бащата да кара с 146 км/ч. на Околовръстното шосе в София , оповестиха за " Фокус " източници от Министерството на вътрешните работи. 

За него сигнализира майката на детето Петя Бонева, която разгласява видео в обществените мрежи, възмутена от държанието на бащата. Според нея, той персонално е принудил момчето да кара с мръсна газ по Околовръстното на столицата.

Уточняваме, че позволената скорост там е 80 км/ч., а по-важното - съгласно българските закони претендент за водач може да държи изпит за правоспособност за ръководство на МПС едвам при навършени 18 години, т.е. момчето след цели седем. В момента детето е даже малолетно. Във видеото се чува по какъв начин мъжът, който снима от седалката до водача, дава указания на сина си: " Не изпреварвай, че има камера, хвани междинна лента ". 

Когато инспекцията на Столична дирекция на вътрешните работи завърши, ще има и повече информация по случая, прецизираха за медията ни от полицията.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР