Столичната дирекция на вътрешните работи предприема всички необходими мерки за

...
Столичната дирекция на вътрешните работи предприема всички необходими мерки за
Коментари Харесай

Вечното дерби блокира част от столицата днес

Столичната дирекция на вътрешните работи подхваща всички нужни ограничения за защита на публичния ред и сигурност на придвижването в столицата, по отношение на идното дерби сред Левски и ЦСКА, което ще се организира през днешния ден от 17:00 часа на Националния стадион " Васил Левски ", оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Преди, по време и след осъществяване на спортната среща полицейските чиновници ще наблюдават за опазването на публичния ред и за недопускането на произшествия на територията на града. На построени контролнопропускателни пунктове в региона на спортното оборудване служители на реда ще правят щателна инспекция на всички гости на футболния мач. Предприети са прецизни ограничения за недопускане на гости, които имат наложена правосъдна възбрана за посещаване на спортни мероприятия. Малолетни ще се позволяват на територията на стадиона единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет. Униформените ще наблюдават за недопускане на фенове във очевидно нетрезво положение, както и за носене на неразрешени предмети и движимости (огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки, включително и парфюми и чадъри).

Ангажимент по защитата на спортната среща имат частни охранителни компании, чиято задача е да наблюдават за запазване на реда на територията на стадиона по време на осъществяване на срещата. При активността си те ще бъдат подпомагани от полицейски чиновници, които ще се намесват при зародила нужда.

 Нестор ел Маестро: Стоилов и Ганчев свършиха чудесна работа в ЦСКА през лятото
Ел Маестро: Стоилов и Ганчев свършиха чудесна работа в ЦСКА през лятото

" Клубът несъмнено е задоволително огромен, с цел да бъде първенец "

За да бъде избегнато скупчване, приканваме феновете да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона, приканват от Министерство на вътрешните работи. Вратите за гости ще бъдат отворени в 15:00 часа.

Във връзка с провежданото спортно мероприятие, в следобедните часове е допустимо е да възникне краткотрайно усложнение в придвижването в централната градска част.

Заради дербито се не разрешава престоят и паркирането на пътни транспортни средства, като се изключи колите на участниците в мероприятието, както следва:

- До 24.00 часа на 29 септември 2018 година при бранш " Г " на Националния стадион " Васил Левски ".

- От 12.00 до 19.00 часа на 29 септември 2018 година на моста пред Национален стадион " Васил Левски ".

От 16.00 часа на 29 септември 2018 година до привършване на футболната среща, единствено при нужда и по преценка на управлението на Столична дирекция на вътрешните работи ще се не разрешава влизането на пътни транспортни средства в двете направления, като се изключи рейсовете на всеобщия градски превоз по:

- ул. " Ген. Гурко " сред бул. " Васил Левски " и бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " ;

- ул. " Евлоги и Христо Георгиеви " сред пл. " Орлов мост " и бул. " Черни връх " ;

- бул. " Драган Цанков " сред бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " и бул. " Пейо К. Яворов ".

 ПСВ (Айндховен) праща представител на Вечното дерби, ще следи футболисти на ЦСКА
Европейски гранд праща представител на Вечното дерби, ще следи футболисти на ЦСКА

Ван Бомел харесал няколко " армейци "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР