Столичната адвокатка Галя Гълъбова беше брутално пребита пред очите на

...
Столичната адвокатка Галя Гълъбова беше брутално пребита пред очите на
Коментари Харесай

Догиран младеж преби адвокатка пред очите на детето и

 Столичната адвокатка Галя Гълъбова беше брутално пребита пред очите на своите деца. Нападателят е млад водач, за които пробите демонстрират, че е карал под въздействието на опиати.

Адвокат Галя Гълъбова описа от първо лице за претърпяния смут в опит да резервира живота на своя наследник от скоростта на връхлитащото возило. 

" За наслада обществото ни става все по-чувствително към сходни произшествия и безумието по пътищата. Като сладкодумен образец може да се уточни похищението против живота на журналиста Милен Цветков. В момента съм в село Говедарци при родителите ми дружно с моите две деца – близначета на 7 години. Пребиваваме там предвид на изключителното състояние ". С тези думи стартира описа си пострадалата. Във въпросния ден с едното от децата си – 7-годишният Мартин потеглят към центъра на Говедарци, с цел да напазаруват. По това време другото дете към този момент било в центъра с другарка на Галя – Биляна Николова.

" Тръгнахме от една странична улица, която излиза на центъра. Чух свистене на гуми и долових едно бързо шофиране, само че към момента нямах видимост към колата, която явно наближаваше. Тя идва от Самоков. Всичко се развиваше безусловно за елементи от секундата ", споделя юрист Гълъбова. Междувременно детето й към този момент съвсем излязло на улицата. Галя скача върху него в опит да го отбрани, а ударът се размина за елементи от секундата. На по-малко от метър. По думите й водачът понижава скоростта за малко време и по-късно с цялостна газ ги отминава.

" Имах възприятието, че изобщо не ме виждаше. Със същата мръсна газ си продължи. Аз се се разкрещях: " Ще ни избиете децата ". Това беше моята инстинктивна реакция. Собственикът на близката къща беше видял всичко. Намери ме и в следствие сподели: " Видях с каква скорост мина и какво стана. Отправихме се към центъра и влязохме в магазина, с цел да напазаруваме. В този миг забелязах, че въпросната кола стопира там. Реших, че няма да си замълча и ще отида при тези младежи и да ги попитам по този начин ли се кара и изобщо осъзнават ли какво щеше да се случи? ", споделя юрист Галя Гълъбова.

" Приближих към колата, която беше спряла. Вътре стоеше единствено едно момиче, което беше на пасажерското място. Шофьорът го нямаше. Потропах на капака и споделих: " Как не ви е позор, щяхте да убиете детето ми. Какво ви става? В този миг дамата от вътрешната страна, младо момиче на към 23-24 години излезе. Аз взех решение, че ще се извини минимум. Нищо сходно. Докато детето ми беше зад тила й, тя се обърна към мен с думите: " К…рво мръсна, пази си децата и ме заплю в лицето! "

Тя беше на центъра, където беше приятелката ми с другото ми дете. В този миг не се сдръжах. Грабнах я за ревера и споделих: " Как не Ви е позор? Вместо да се извините, щяхте да ми убиете детето. Тя ме зашлеви с дясната си ръка, аз отвърнах на удара. Просто бях в цялостен потрес. В този миг откъм гърба зад тила ми чувствам един страховит удар в региона на главата. Залитнах напред и се хванах за дясното странично огледало на колата. Строполих се на земята. Въобще не разбрах какво става. Повали ме, рита ме. Чисто инстинктивно си закрих лицето, с цел да не ме нарани. И двете ми деца пищяха. Всичко казано дотук звучи като сюжет за филм на ужасите или някое криминале. Само, че когато го преживееш персонално и те пребият пред очите на децата ти, нещата получават друго измерение ", споделя още адвокатката.

Когато Гълъбова поема ударите и ритниците чужд мъж се намесва и хваща побойника. Свидетелката Веси Мазганова също се намесва и отнася част от побоя в опит да отбрани своята позната. " В този миг нападателят я разпозна, тъй като тя е от Говедарци. Вероятно навърза нещата и се изплаши, тъй като тя е юрист. Тогава се озапти. Прибра приятелката си в колата и с мръсна газ избяга от случая. Ние с Веси отидохме в РУ-Самоков. Пуснах тъжба и изисках незабавно да му бъде направена проба за съществуването на алкохол, опиати или упойващи субстанции. Прибрахме се у дома и към 24 часа звънна проверяващият служител на реда по телефона. Дама, която ми заяви, че е формирано бързо произвеждане, би трябвало да дам показания. Очевидецът – също. Поисках проба на моя нападател като проверяващият служител на реда съобщи, че такава към този момент му е направена. Същата е отчела съществуване на наркотични субстанции ", продължава юрист Гълъбова.

Тогава тя към момента не подозира, че въпросните вещества ще се окажат зъболекарска анестезия по думите на провинилия се. На идващия ден, човек с " финансови благоприятни условия и другарски връзки с нападателя " стартира съществено звънене по телефона на нейните родители в опит да ги убеди тя да си отдръпна жалбата. " Дори си разреши да пристигна у дома, с цел да ме увещава. Било по-добре да се разберем, в случай че трябвало иска ми се заплати. В отговор аз му заявих, че парите си го изкарва по законен и легален метод " – споделя още Галя.

Убедена е, че това са хора с друга визия за действителността и не крие, че се тормози за родителите си, които живеят в Говедарци. Не е изгубила вярата си в правораздаването и се надява истината да спечелва. Доста въпроси обаче на този стадий остават без отговор. На първо място до каква степен действително е една нежна жена да е с благоприятни условия на кунг-фу войник и да се нахвърли освен това без съображение върху мъж със солидно телосложение. Също по този начин би трябвало ли да бъдеш пребит като куче на пътя когато се опитваш да защитиш децата си.

Не на последно място за какво някои персони би трябвало да се усещат безнаказани и да си разрешават всевъзможни произволи за сметка на други. " Очаквам органите и правораздаването да си свършат работата. В противоположен случай би трябвало да си сменя специалността и да емигрирам ", заключава най-после юрист Гълъбова, представена от   " Самоков365 ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР