Столична община продължава акцията си за премахване на незаконни обекти.

...
Столична община продължава акцията си за премахване на незаконни обекти.
Коментари Харесай

Премахват незаконни обекти в центъра на София

Столична община продължава акцията си за унищожаване на противозаконни обекти. Незаконен павилион на тротоара на ул. " Иван Асен " и бул. " М. Еминеску " в центъра на София бе отстранен, написа " 24 часа ".

Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев уточни, че от 9 месеца се придвижва процедурата и правосъдните каузи за премахването на въпросния обект. По думите му основният проектант на София арх. Здравков и шефът на " Общински строителен надзор " Цветан Тодоров поставят ежедневни старания за това градът да е организиран, привлекателен и най-много безвреден.

Благодарение на работата им към този момент са отстранени над 350 противозаконни преместваеми обекти , а също и над 1 300 самоволно сложени гаражни кафези единствено за предходната година, добави Георгиев.

Председателят на СОС акцентира, че в Столичния общински съвет са призната промени в Наредбата за преместваемите обекти, с която е комплициран завършек на краткотрайни връзки към ел.захранването, които са рискови за хората. Въведени са непоколебим надзор и ясни отговорности за всички виновни лица по веригата. Каза още той.
 Премахват противозаконни постройки в Борисовата градина
Премахват противозаконни постройки в Борисовата градина

Първият обект, който е съборен, е ресторант
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР