Столична община предоставя терен - досега използван като незаконно сметище

...
Столична община предоставя терен - досега използван като незаконно сметище
Коментари Харесай

На бивше незаконно сметище СДВР ще съхранява коли, иззети от пияни и дрогирани

Столична община дава терен - до момента употребен като нелегално бунище - на Столична дирекция на вътрешните работи за паркинг за потребностите на полицията и конфискуваните коли от пияни и дрогирани водачи. Теренът се намира в самото начало на кв. " Факултета " в София, откъм Западния парк.

На брифинг на място пред публицисти ръководителят на СОС Цветомир Петров изясни, че огромна част от конфискуваните коли стоят пред районните ръководства и противозаконното бунище било най-подходящото в тази ситуация. Правейки подобен паркинг щял да се реши казусът и с нелегално конфискуваните коли, а и щяло да спре горенето на противозаконни боклуци. Ще се слагат камери, осветяване и ежедневно ще има полиция на паркинга.

Петров регистрира, че противозаконното бунище било изчистено преди няколко седмици, само че по-късно още веднъж било запалено.

Кметът на Красна поляна Димитър Петров съобщи, че ще се подхващат дейности за облагородяване на терена , в това число и пътната инфраструктура, водеща до бъдещия паркинг на Столична дирекция на вътрешните работи във Факултета.

На въпрос на News.bg дали премахването на едно нелегално бунище няма да отвори друго във Факултета, Петров мощно се надява, че това няма да се случи. Кофите за боклук във Факултета са празни, като откровено се надявам, че локалните хора няма да позволен да създадат ново бунище, допълни кметът на " Красна поляна ".
 Втора порция коли на пияни джигити отиват за потребностите на Министерство на вътрешните работи
Втора порция коли на пияни джигити отиват за потребностите на Министерство на вътрешните работи

Общо 500 коли на пияни и дрогирани водачи са конфискувани в интерес на държавата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР