Столична община напомня на клиентите си, че могат да получават

...
Столична община напомня на клиентите си, че могат да получават
Коментари Харесай

Съобщенията за местни данъци в София може да се получават по имейл

Столична община припомня на клиентите си, че могат да получават информацията за данъчните им отговорности по електронен път.

Собствениците на недвижими парцели, които не желаят информацията за данъчните им отговорности да минават през пощенски или други разпространители, би трябвало да подадат заявки. Заявлението съставлява отвод от хартиено известие за дължими локални налози и такси. Нужно е да се уточни настоящ имейл адрес, на който да се получава същата информация по електронен път.

За да влезе в действие за следващата година, заявката би трябвало да бъде подадено до 12 януари 2018 година Това може да бъде направено в някой от 22-та районни отдела на дирекция " Общински доходи " в София.

При смяна на електронната поща е необходимо да се подаде ново заявление в данъчната работа.

Собствениците на парцели в София могат да се откажат от приемането на известия въобще. Тогава те би трябвало да ревизират сами какви локални налози и такси дължат. Това става на място в районните отдели на " Общински доходи ", както и по електронен път с въвеждане на ПИН -код през е-страницата на Столична община. Възможно е и заплащане на отговорностите онлайн.

Кодът за вход може да се получи във всеки от районните данъчни отдели против показване на документ за идентичност.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР