Столична община начело с кмета Васил Терзиев е разрешила на

...
Столична община начело с кмета Васил Терзиев е разрешила на
Коментари Харесай

ВАСИЛЕ, ЗАЩО? Терзиев пусна Митрофанова да празнува Деня на съветската армия насред София

Столична община отпред с кмета Васил Терзиев е разрешила на съветската посланичка Елеонора Митрофанова да отпразнува в София деня на руската войска на 23 февруари. Това разбуни жълтопаветната общественост и на следващия ден, петък, в 09:30 сутринта ще има митинг пред общината.

Ето какво пишат от уредниците, измежду които е видният протестър Манол Глишев:

Руската федерация стартира съществуването си като демократична страна през 1991 и най-малко изначало като че ли се отхвърли от руското си минало, което е тъкмо толкоз грубо, нападателно и срамно, колкото нацисткото завещание на Германия. С идването на Путин от 2000 година нататък обаче руското минало на Русия беше оправдано, а Руската федерация още веднъж се трансформира в полицейска страна, тирания, която след 2008 стартира серия войни: в Грузия, Сирия, а от 2014 - и в Украйна.



Заради настоящето съветско управление починаха стотици хиляди хора и още не престават да гинат всеки ден. В момента Русия заплашва цяла Източна Европа с разширение на войната. Нашата България е една от застрашените народи. В този миг, когато Европа осъзнава, че източният комшия е неприятелски, безконтролен и незаконен, е закононарушение и държавна измяна от страна на кмета Васил Терзиев и неговия екип да позволяват честването на празника на една незаконна въоръжена мощ.

На всичко от горната страна преди два дни минаха две години от опита на Путин да завладее Киев и 10 - от киевския Майдан. Нашият кмет, който държи украинското знаме на балкона на кабинета си, в действителност се подигра със страданията на приятелския украински народ. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР