Столична община, Фондация Григор Димитров и bTV Media Group организират

...
Столична община, Фондация Григор Димитров и bTV Media Group организират
Коментари Харесай

Екрани и безплатно излъчване на мача Джокович - Димитров зад музея Земята и хората

Столична община, Фондация Григор Димитров и bTV Media Group провеждат обществена прожекция на благотворителния мач сред Григор Димитров и Новак Джокович. Двубоят е през днешния ден от 20:00 часа, като всички билети за зала “Арена София ” бяха изкупени за броени минути.

Заради големия интерес общината ще постави огромен екран, на който дуелът може да се гледа от почитателите на тениса, които не съумяха да си вземат билет за залата. Екранът ще е на добре познато място на софиянци – в пространството зад музея “Земята и хората ”. Събитието е с начален час 18:00 и ще приключи с края на мача сред Димитров и олимпийския първенец от Париж 2024. Входът е свободен.

“Тъй като мачът съответствува с Деня на София, взехме решение, че това е добра опция да подарим на софиянци прелестно преживяване. Радваме се, че уредниците от Фондация Григор Димитров и медийните ни сътрудници от bTV Media Group одобриха въодушевено концепцията ”, сподели Яна Генова, заместник-кмет на София по направление просвета, обучение, спорт и юношески действия.

За феновете има обезпечени стеснен брой шезлонги и пейки, само че всеки може да си донесе одеало или чердже и да го сложи на комфортно за него място. Спонсорите на мача ще имат присъединяване и в общественото лъчение на дуела. Те дават обещание разнообразни игри и занимания за феновете преди началото на събитието, като ще се раздават и топки с подпис на най-хубавия български тенисист.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР