Столична община е глобена с още 2.5 млн. лв. евросредства

...
Столична община е глобена с още 2.5 млн. лв. евросредства
Коментари Харесай

Спаси София: Столична община глобена с още 2,5 милиона лева заради ремонта на Западен парк

Столична община е санкционирана с още 2.5 млн. лева евросредства за ремонта на Западен парк. Министерство на регионалното развитие е наложило финансова глоба на Общината поради " нарушавания в публичната поръчка ", като " договорът е бил незаконосъобразно променен ", оповестяват от на своята Фейсбук страница.
“Това значи, че софиянци ще би трябвало още веднъж да извадим и платим от личния си джоб още милиони за несвърващите, неспособно изпълнявани поправки на Фандъкова и екипа ѝ! Нещо повече, спекулира се, че 11-те милиона лева за ремонта са свършили и с цел да се приключи обекта, ще е належащо да се налеят още милиони, или да отпаднат част от плануваните усъвършенствания в парка. Но и това не е всичко - ремонтът тече към този момент трета година, само че по всичко проличава, че Общината няма да съблюдава и петият следващ период - есента на тази година. Западен парк продължава да е разоран и негоден, а купища значими действия като създаване на осветяване, озеленяване, алпинеум, детски и спортни площадки... даже не са стартирани, оповестяват още от Спаси София.
 Борис Бонев: Не може мутри и олигарси да дефинират бъдещето на България (ВИДЕО) Борис Бонев: Не може мутри и олигарси да дефинират бъдещето на България (ВИДЕО)
„ Всеки ден повече ГЕРБ на власт ерозира тяхната електорална поддръжка на изборите. “ Това съобщи самостоятелният общински съветни...
“РаботаРаботаРабота се хвалеше Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova единствено преди година и лъжеше софиянци, че единствено и само тя разполага с " сръчен екип, съответни планове и ясни цели ". Но обстоятелствата приказват, че няма НИТО ЕДИН неин план, който да е плануван добре и изпълнен качествено и в период. Хаосът, безотговорността и корупцията, не престават да разяждат Столичната община, което води до загубата на следващи милиони европейски пари.
За тези #ВидимиРезултати, един ден ще би трябвало да се дава отговор пред закона. Но освен зам.-кметове, шефове на дирекции или общински предприятия, които Фандъкова изгаря като бушони, с цел да защищити себе си. Един ден ще се наложи тя да понесе и персонална отговорност за всичко свършено! А дали в този момент ще бъде поискана оставка на следващата жертва-бушон за неуспеха в Западен парк е без значение, тъй като всички знаем, че кметът персонално носи отговорността за безбройните провали “, се споделя още в поста.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР