Столична община е глобена с още 2.5 млн. лв. евросредства

...
Столична община е глобена с още 2.5 млн. лв. евросредства
Коментари Харесай

Спаси София: Глоба от 2.5 млн. за ремонта на Западен парк

Столична община е санкционирана с още 2.5 млн. лева евросредства за ремонта на Западен парк Министерство на регионалното развитие е наложило финансова глоба на Общината поради " нарушавания в публичната поръчка ", като " договорът е бил незаконосъобразно променен ", оповестиха от " Спаси София ".

Това значи, че софиянци ще би трябвало още веднъж да извадим и платим от личния си джоб още милиони за несвърващите, неспособно изпълнявани поправки на Фандъкова и екипа ѝ!

Нещо повече, спекулира се, че 11-те милиона лева за ремонта са свършили и с цел да се приключи обекта, ще е належащо да се налеят още милиони, или да отпаднат част от плануваните усъвършенствания в парка.

Но и това не е всичко - ремонтът тече към този момент трета година, само че по всичко проличава, че Общината няма да съблюдава и петият следващ период - есента на тази година.

Западен парк продължава да е разоран и негоден, а купища значими действия като създаване на осветяване, озеленяване, алпинеум, детски и спортни площадки... даже не са стартирани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР