Столична колегия на БЛС има готовност да съдейства във всеки

...
Столична колегия на БЛС има готовност да съдейства във всеки
Коментари Харесай

БЛС готов да помогне на „Пирогов“

Столична гилдия на БЛС има подготвеност да спомага във всеки един миг за всичко, от което се нуждае болница " Пирогов ". Това се показва в позиция на ръководителя на Столичната лекарска гилдия на БЛС доктор Асен Меджидиев по отношение на пожара от тази нощ в УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов ", при който починаха 2 пациенти след случай с О2.

Столична лекарска гилдия на БЛС сервира своите благодарности към управлението и личния състав на незабавната болница и съболезнования към околните на починалите.

" Уважаеми сътрудници, осъзнавам какъв брой е тежко и отговорно в сходен миг да реагираш бързо и съответно, с цел да спасиш всички. Възхищавам се на Вашите алтруизъм и експедитивност! Благодаря за всичко, което сте създали за пациентите, за личния състав и най-много за ограниченията, с помощта на които е овладяна обстановката! Без Вас в този момент можеше да приказваме за обстановка с доста по-сериозна тежест. Благодаря на лекари, сестри и санитари от всички дежурни екипи, както и всички, реагирали от домовете си и мигновено явили се в " Пирогов ", с цел да оказват помощ ", показва доктор Асен Меджидиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР